ГоловнаСуспільствоЖиття

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутниковому ТВ Новости компаний

З 28 січня більше не буде безкоштовного доступу до 23 найбільш рейтингових каналів України. Тепер за перегляд супутникового ТВ потрібно буде платити

Щоб продовжувати дивитися супутникове ТВ, необхідно оновити обладнання для прийняття нових частот українських каналів і користуватися тільки тими послугами, які надає офіційний телевізійний оператор. Кодування супутникового сигналу назавжди змінить життя майже кожного українця. Адже канали супутникового ТВ продовжує дивитися достатньо велика кількість глядачів.

Давайте розглянемо основні переваги кодування ТВ-сигналу:

1. Контент ТВ-каналів стане більш різноманітним. Адже кожен офіційний телевізійний оператор України, у свою чергу, зможе виконати всі вимоги правовласників для трансляції на супутникових каналах фільмів, серіалів, кліпів тощо.

2. Незаконно ретранслювати супутникове ТВ стане неможливо. Раніше, знаючи частоти супутникових каналів 2019, умільці легко могли налаштувати тюнер на прийом сигналу, а це шахрайство. Нові параметри супутникового телебачення виключають таку можливість.

3. Новини супутникових телеканалів в Україні повідомляють, що з'являться HD-версії практично всіх популярних ТВ-каналів. У підсумку трансляція каналу відбуватиметься в кращій якості, з кращий звуком і без затримок (що вже є для користувачів ТВ онлайн).

Немає сигналу на супутнику, що робити?

Передусім слід звернутися до провайдерів офіційного телебачення в Україні та дізнатися розмір абонплати для вашого регіону. Крім того, потрібно придбати новий тюнер. Усе це потягне на значні витрати в розмірі 1000-1500 грн. Але є й інший шлях: віддати перевагу інтернет-телебаченню.

Як дивитися ТВ через інтернет?

Інтернет ТВ ви можете підключити вже зараз. Для цього достатньо мати хороший інтернет і пристрій з ОС Андроїд. Є безліч додатків і веб-версій сервісів для перегляду телебачення онлайн. Наприклад, у Ланет.TV ви можете дивитися всі IPTV українські канали, дивитися в прямому ефірі канали ТВ або дивитися канали онлайн в записі. А ще всі канали онлайн будуть доступні вам будь-де та будь-коли. Ланет.TV – сервіс платного ТВ, але також є і безкоштовний пакет /PROMO, грошові бонуси за прив'язку карти або номера телефону тощо. До того ж Ланет.TV – офіційний телевізійний оператор, що надає свої послуги абсолютно законно. За допомогою ТВ онлайн ви можете дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші вже сьогодні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram