ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві хмарно з проясненнями, до +1 градуса

Опадів не прогнозують.

У понеділок у Києві хмарно з проясненнями, до +1 градуса
Фото: karachidigest.com

20 січня в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -2 ... -4 градуси, вдень -1 ... +1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0 ...-6 градусів, удень -2 ... +4 градуси.

У Карпатах без опадів, температура вночі -5 ...-10 градусів, удень 0 ...-5 градусів.

У Моршині без опадів, температура вночі -2 ...-4 градуси, удень 0 ... +2 градуси.

У Трускавці без опадів, температура вночі -3 ...-5 градусів, удень -1 ... +1 градус.

У Сваляві без опадів, температура вночі -3 ...-5 градусів, удень +1 ... +3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі -1 ...-7 градусів, у Житомирській області 0 ...-5 градусів, вдень -3 ... +3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0 ...-6 градусів, удень -3 ... +3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі -1 ...-6 градусів, удень -3 ... +3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0 ...-6 градусів, у Запорізькій області -2 ...-7 градусів, удень -2 ... +3 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 0 ...-5 градусів, удень -1 ... +4 градуси.

У Ялті без опадів, температура вночі -1 ...-3 градуси, вдень +1 ... +3 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram