ГоловнаСуспільствоЖиття

27 січня в Києві розглянуть обвинувальний акт членові "Єдиної Росії" Кучерявому

Його звинувачують у зазіханні на територіальну цілісність України.

27 січня в Києві розглянуть обвинувальний акт членові "Єдиної Росії" Кучерявому
Игорь Кучерявый
Фото: atr.ua

Дніпровський районний суд Києва 27 січня розгляне обвинувальний акт членові політичної партії РФ "Єдина Росія", учасникові незаконної організації "Автоканал Севастополя" Ігореві Кучерявому. Про це повідомила прес-служба прокуратури Криму в телеграмі.

"Київський апеляційний суд за результатами розгляду клопотання прокуратури автономії про визначення територіальної підсудності визначив Дніпровський районний суд як суд, який розглядатиме обвинувальний акт стосовно громадянина України, учасника незаконної організації "Автоканал Севастополя", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 3 грудня 2019 року Кучерявого затримали на адмінкордоні з Кримом, на КПВВ "Каланчак". На материковій частині України він хотів отримати український закордонний паспорт. Під час захоплення Криму Росією він організовував "загони самооборони" і "блокпости" в Севастополі. Нагороджений Міністерством оборони РФ медаллю "За повернення Криму".

19 грудня прокуратура Криму передала до суду обвинувальний акт щодо Кучерявого, якого звинувачують у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram