ГоловнаСуспільствоЖиття

Нардепи попросили СБУ заборонити в'їзд російським співакам Сюткіну і Сєрову (Документ)

У СБУ звернулися 40 нардепів.

Нардепи попросили СБУ заборонити в'їзд російським співакам Сюткіну і Сєрову (Документ)
Владимир Арьев
Фото: Volodymyr Ariev\ФБ

Народні депутати написали лист в СБУ з проханням заборонити в'їзд в Україну російським співакам Валерію Сюткіну й Олександру Сєрову, які відвідували окупований Крим. Про це у фейсбуці написав народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Володимир Ар'єв.

"40 депутатів з 4 фракцій і груп звернулись до СБУ не допускати в Україну подібних персонажів загалом, і зокрема громадян РФ, гастролерів Сєрова і Сюткіна, які вирішили, що можна одночасно вчиняти антиукраїнські дії і отримувати прибутки від концертів в Україні", - зазначив Ар'єв.

Фото: Volodymyr Arievфб
Фото: Volodymyr Arievфб

Він також додав, що далі побачимо, "чи готова СБУ виявити принциповість, як із "Воровайками ", яким видали заборону, чи ж ватяні гастролери лізуть через свідому бездіяльність відповідальної установи".

Депутат припустив, що в разі бездіяльності СБУ "концерти спокійно не пройдуть".

Нагадаємо, російський співак Валерій Сюткін, який вважає відокремлення Криму від Росії "історичною помилкою", а анексію півострова - "блискучою" операцією Путіна, має намір виступити в Києві із сольним концертом 27 квітня. Інформацію про це було опубліковано на сайті Concert.ua.

15 січня також повідомлялося, що в Україні скасували лекцію співзасновника російського ресурсу "Такие дела" Міті Алешковського, який висміював Євромайдан, називаючи його "жидомайданом", і заявляв, що українську економіку контролює вентиль "Газпрому".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram