ГоловнаСуспільствоЖиття

"Шукаємо нових, а не своїх", - Офіс генпрокурора оголосив про набір команди

З 1 січня 2020 року прокурорам підвищили зарплату з 7 тисяч гривень до близько 29 тисяч.

"Шукаємо нових, а не своїх", - Офіс генпрокурора оголосив про набір команди
Фото: 5.ua

Офіс генпрокурора оголосив, що з наступного тижня почне приймати документи на вакантні посади. Про це повідомили у фейсбуці Офісу. 

"Ми шукаємо професійних і добропорядних фахівців, які не працювали в старій прокуратурі, і мають потенціал ефективно працювати і стати майбутнім нової прокуратури", - відзначили в Офісі генпрокурора.

Крім того, якщо людина має профільну освіту, бездоганну репутацію та прагне зробити кар'єрний крок уперед "і почати змінювати систему зсередини - це ідеальна можливість стати частиною команди Офісу генерального прокурора".

Серед гарантій: конкурентна зарплата, оскільки з 1 січня 2020 року прокурорам її підвищили з 7 тисяч гривень до приблизно 29 тисяч, професійні тренінги та зрозуміла систему стандартів діяльності.

Докладніше дізнатися про умови відбору можна на сайті. 

Нагадаємо, з 2 січня 2020 року в Україні почав роботу Офіс генерального прокурора замість Генеральної прокуратури. Верховна Рада створила Офіс генерального прокурора 19 вересня. Максимальна кількість співробітників прокуратури скорочується з 15 тис. до 10 тис.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram