ГоловнаСуспільствоЖиття

На місці прориву трубопроводу біля столичного ТРЦ Ocean Plaza відновили рух

Зазначають, що з моменту аварії робітники "Київавтодору" працювали цілодобово.

На місці прориву трубопроводу біля столичного ТРЦ Ocean Plaza відновили рух
Фото: kyivcity.gov.ua

На вул. Антоновича в Голосіївському районі Києва, де ввечері 13 січня стався прорив тепломережі, внаслідок чого гаряча вода підмила асфальтове покриття і затопила ТЦ Ocean Plaza, відновили рух транспорту.

Пресслужба КМДА повідомила, що асфальтове покриття на вул. Антоновича відновлено. Комунальна корпорація "Київавтодор" залучила до робіт 18 одиниць техніки і 23 робітників.

"Транспортний рух по вулиці відновлено", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що з моменту аварії робітники працювали цілодобово.

Крім того, 15 січня фахівці заповнили системи теплоносієм і перемкнули клієнтів цього району на постійне джерело живлення ТЕЦ-5.

Нагадаємо, в понеділок увечері в Києві затопило торгово-розважальний центр ТРЦ Ocean Plaza біля метро "Либідська". Гаряча вода з тепломережі потрапила в магазин "Ашан" і на перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Людей евакуювали, проте повідомляли про дев'ятьох постраждалих.

Також у результаті прориву трубопроводу в асфальтовому покритті на вул. Антоновича утворилася яма, в яку задніми колесами потрапив автобус. Рятувальники евакуювали з маршрутки чотирьох пасажирів, а також трьох осіб із тролейбуса поряд, які опинилися в паровій завісі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram