ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС противник обстріляв українські позиції з артилерії і БПЛА, загинув військовий

Ворожі сили 9 разів порушили режим припинення вогню.

У зоні ООС противник обстріляв українські позиції з артилерії і БПЛА, загинув військовий
Фото: uazmi.org

У зоні бойових дій на Донбасі російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню.

Вони вели вогонь по українських захисниках із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм і 82, а також гранатометів, БПЛА та кулеметів. Крім того, була зафіксована снайперська активність. Загинув один український військовий, повідомили в пресслужбі Міністерства України.

Біля н.п. Піски противник стріляв з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, неподалік Василівки - з великокаліберного кулемета. Два обстріли відбулися в районі Павлополя - з БПЛА бойовики здійснили 6 гранатометних пострілів ВОГ-17 калібру 30 мм. Зі снайперської гвинтівки обстріляли позиції біля Авдіївки.

Неподалік Світлодарська обстріл вівся з мінометів калібру 82 мм, було випущено дві міни. 

"Двічі неподалік н.п. Оріхове - з артилерії калібру 152 мм - 6 снарядів, 120 мм міномета - 27 мін. Біля Новотошківського - з міномета 120 мм - 14 мін і автоматичних станкових гранатометів", - додали в Міністерстві оборони.

Нагадаємо, за минулу добу 14 січня російсько-окупаційні війська 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті було поранено двох українських військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram