ГоловнаСуспільствоЖиття

Пошкодження тепломережі біля Ocean Plaza буде ліквідовано до ранку 15 січня

Рух транспорту по вулиці Антоновича планують відновити завтра в другій половині дня.

Пошкодження тепломережі біля Ocean Plaza буде ліквідовано до ранку 15 січня
Фото: Lb.ua

Пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича біля торгово-розважального центру Ocean Plaza в Києві ліквідують упродовж доби, до ранку 15 січня. Про це повідомив пресцентр "Київтеплоенерго".

"Ліквідацію пошкоджень біля ТРЦ Ocean Plaza завершать за одну добу - вранці 15 січня", - сказано в повідомленні.

У КМДА уточнили, що рух транспорту по вулиці Антоновича планують відновити завтра в другій половині дня.

"Тепловики працювали всю ніч, роботи продовжаться сьогодні до третьої ночі. За попередньою інформацією, транспортний рух по вулиці Антоновича відновлять орієнтовно в другій половині середи, 15 січня", - повідомила пресслужба КМДА.

У Київській міськдержадміністрації також відзначили, що причиною аварії стала зношеність тепломережі - трубопровід діаметром 1000 мм проклали в 1987 році, він обслуговує близько трьох тисяч будинків.

На цей момент на місці аварії працюють три ремонтні бригади "Київтеплоенерго" і задіяна спецтехніка. Заплановано повну заміну трубопроводу на ділянці завдовжки 23 метри. Зварювальні роботи планують завершити в ніч на 15 січня, після чого почнуть відновлювати дорожнє покриття.

На сайті Ocean Plaza повідомляють, що 14 січня торговий центр буде закритий для відвідувачів. У ньому проводять роботи з усунення наслідків аварії і перевіряють комунікації. Про відновлення роботи ТРЦ буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, через прорив тепломагістралі біля Ocean Plaza госпіталізували сімох постраждалих, усього травмовано десятеро людей. Рятувальники евакуювали сімох пасажирів з маршрутки №825, яка провалилася в яму на дорозі, і тролейбуса, який опинився в паровій завісі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram