ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі сталося шість обстрілів

Втрат з української сторони немає.

За добу на Донбасі сталося шість обстрілів
Фото: cont.ws/post/91594

За добу 13 січня в зоні бойових дій на Донбасі відбулося шість обстрілів, постраждалих з української сторони немає. Супротивник застосовував заборонену Мінськими домовленостями зброю - міномети калібру 120 і 82 мм, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Стрілецьку зброю було застосовано по позиціях українських захисників неподалік Василівки. Поряд з н.п. Зайцеве і Луганське обстріли велися зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Поряд з Горіховим - з 120 мм мінометів супротивник випустив 20 мін, з мінометів калібру 82 мм - 10 мін, а також стріляв з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Новотошківського - з мінометів калібру 120 мм і 83 мм по три міни, поблизу Новолуганського - з ручних протитанкових гранатометів великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - повідомили в міністерстві.

З початку доби 14 січня на 7 ранку сили супротивника вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, за добу 12 січня російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів українські військовослужбовці не постраждали. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram