ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі затримали підозрюваних у вбивстві двох дівчат на київському Подолі, - ЗМІ (оновлено)

З ними проводять слідчі дії.

В Одесі затримали підозрюваних у вбивстві двох дівчат на київському Подолі, - ЗМІ (оновлено)
Фото: dtp.kiev.ua

Уранці 6 січня в Одесі правоохоронці затримали підозрюваних в жорстокому вбивстві двох дівчат, тіла яких знайшли в шафі орендованої квартири на Подолі в Києві.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Затримання відбулося близько 4:40 ранку. Зараз з підозрюваними проводяться слідчі дії.

Після цього їм повинні вручити підозри і обрати запобіжний захід.

У Національній поліції підтвердили затримання двох підозрюваних в Одесі.

"Чоловіка і жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські на залізничному вокзалі. Їх передали слідчо-оперативній групі київської поліції для проведення слідчих дій", - йдеться в повідомленні.

Оновлення. Затриманих планують доставити в Київ для повідомлення їм про підозру і обрання запобіжного заходу, повідомила столична прокуратура в фейсбуці.

"34-річного раніше неодноразово судимого чоловіка і 19-річну дівчину, яких сьогодні вранці затримали на одеському вокзалі за підозрою у вбивстві двох дівчат, планують доставити в Київ для повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, тіла дівчат виявила господиня квартири 4 січня. Особи загиблих встановлено: це киянки 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко.

Жінка здавала квартиру подобово. Останній раз її орендували хлопець і дівчина 31 грудня. Мешканці повинні були здати її 4 січня, але коли господиня зайшла в квартиру, то побачила на балконі в шафі два трупи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram