ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ блокувала роботу шахраїв, які на продажах в Інтернеті обдурили українців на мільйон гривень

Вони публікували оголошення про продаж товарів і збирали передоплату.

Фото: facebook.com/usbupol
Служба безпеки України блокувала угруповання шахраїв у Полтавській області, які обдурили громадян більш ніж на мільйон гривень.

12 жителів регіону розміщували в інтернеті недостовірну інформацію про продаж авто, сільгосптехніки, мобільних телефонів і побутових приладів. Про це повідомили на сторінці СБУ в Facebook.

"Покупці переказували гроші на один із банківських рахунків підставних осіб як передоплату, але товари не отримували. Протиправна діяльність шахраїв завдала збитків на загальну суму понад мільйон гривень. Під час обшуків за місцями проживання та в авто організаторів угруповання правоохоронці знайшли банківські картки, техніку, зброю та інші речові докази", - додали в Службі безпеки України.

Фото: facebook.com/usbupol

Фото: facebook.com/usbupol

Усіх потерпілих попросили звертатися за номерами: 0532-51-18-38, 068-858-13-03 або особисто за адресою: Полтава, вул. Соборності, 39.

Нагадаємо, в листопаді співробітники правоохоронних органів затримали шахрая, який видавав себе за товариша президента Володимира Зеленського й інших перших осіб держави - спікера Дмитра Разумкова, голови Офісу президента Андрія Богдана, його першого заступника Сергія Трофимова та міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram