ГоловнаСуспільствоЖиття

Трьох підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова залишили під вартою

Двом із них суд надав можливість внести заставу.

Трьох підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова залишили під вартою
Кирило Тлявов
Фото: UAportal

Переяславський райсуд продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою трьом підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - поліцейським Володимиру Петровцю, Івану Приходьку і цивільному Дмитру Кривошею.

Про це повідомив адвокат підозрюваного Івана Приходька Віктор Чевгуз, передає hromadske.

За його словами, суд залишив без альтернативи запобіжний захід Приходьку, а Петровцю і Кривошею надав можливість внести заставу в розмірі понад 280 тис. грн.

Ще одному підозрюваному - неповнолітньому синові Володимира Петровця - суд пом'якшив запобіжний захід із домашнього арешту на особисте зобов'язання.

Нагадаємо, 31 травня в місті Переяславі-Хмельницькому п'ятирічний хлопчик, який грався біля власного дому, отримав вогнепальне поранення в голову. Закривавлену дитину знайшли рідні й доправили в лікарню. Хлопчика прооперували і перевезли до Києва, проте медикам не вдалося його врятувати.

4 червня Голосіївський суд Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві хлопчика - патрульного Івана Приходька та поліцейського Володимира Петровця.

5 листопада головному фігуранту - інспектору поліції - повідомили про підозру в убивстві, скоєному з необережності. Повідомляли, що зброї, з якої було зроблено постріл, на той момент не знайшли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram