ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві біля Софійської площі обмежать рух транспорту новорічної ночі

Метро в ніч з 31-го на 1-ше працюватиме на три години довше.

У Києві біля Софійської площі обмежать рух транспорту новорічної ночі
Фото: Центр організації дорожнього руху\ФБ

Новорічної ночі і в перший день нового року біля Софійської площі обмежать рух транспорту. Про це на фейсбуці повідомив Центр організації дорожнього руху.

Машини не пропускатимуть Володимирським проїздом і вулицею Володимирською (від будинку №23 вул. Софіївської до Рильського провулка) з 20:00 31 грудня до 03:00 1 січня і з 14:00 до 22:00 1 січня.

Окрім того, столичний метрополітен у ніч із 31-го на 1-ше працюватиме на три години довше, фунікулер - цілодобово.

Автобуси, тролейбуси, трамваї та маршрутні таксі також їздитимуть після півночі. Розклад можна подивитися на сайті "Київпастрансу".

З початку грудня в Києві відкрили рух Хрещатиком у вихідні, святкові та неробочі дні, щоб надто не перевантажувати рух, оскільки на час підготовки і святкування Нового року та Різдва вздовж Володимирського проїзду обмежено рух транспорту.

Нагадаємо, за даними опитування, проведеного фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно із соціологічною службою Центру Разумкова 13-18 грудня, більшість українців (67%) мають намір залишатися новорічної ночі вдома.

Ще 16,5% українців зустрінуть Новий рік у гостях, 6,3% ще не вирішили, 3,4% українців святкуватимуть на самоті, перед телевізором. Трохи менше - 2,6% опитаних - у громадському закладі.

Понад те, за даними "Укрзалізниці", 17 тисяч осіб зустрінуть Новий рік у поїздах. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram