ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаївській області у ДТП загинула жінка, троє дітей потрапили до лікарні (оновлено)

Усього у ДТП травмовано 6 осіб.

У Миколаївській області на дорозі Благовіщенське-Миколаїв в результаті лобового зіткнення автомобілів Lada і Volkswagen Touareg загинула жінка, ще 6 отримали травми, у тому числі троє дітей. Про це повідомляє ДСНС у Миколаївській області.

Фото: mk.dsns.gov.ua
Фото: mk.dsns.gov.ua

"26 грудня близько 10:15 на 116 км автодороги Н-24 "Благовіщенське-Миколаїв" сталося лобове зіткнення автомобіля Lada і Volkswagen Touareg", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що в результаті зіткнення з першого автомобіля загинула жінка, 1955 року народження, водія затиснуло конструктивними елементами авто. Рятувальники деблокували потерпілого, а медики надали невідкладну допомогу і доставили його у Южноукраїнську міську лікарню.

Фото: mk.dsns.gov.ua
Фото: mk.dsns.gov.ua

У другій машині були 5 осіб - двоє дорослих і 3 дітей. З травмами різного ступеня усіх постраждалих направили в лікарню.

Оновлення. Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив попередню причину ДТП на 115 кілометрі автодороги Н-24 "Благовіщенське-Миколаїв".

За його словами, водій Volkswagen, громадянин Німеччини, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв лобове зіткнення з ВАЗ-217130, об'їжджаючи яму посеред дороги.

"Це вже не перша ДТП на цьому відрізку дороги. До сьогоднішньої фатальної ДТП їх було ще кілька. Патрульні ж під час комісійного огляду доріг цю проблему проявляли і фіксували в актах, а також неодноразово видавали вимоги (приписи) відповідальним особам за утримання автомобільних доріг для їх усунення", - написав заступник начальника патрульної поліції у фейсбуці.

Патрульною поліцією готується інформація, яку буде передано до контролюючих органів з метою перевірки належного виконання службових обов'язків посадовими особами балансоутримувача цієї ділянки автодороги.

Білошицький додав, що пасажири Volkswagen - троє малолітніх дітей - були пристебнуті ременями безпеки: двоє за допомогою автокрісел і немовля - за допомогою люльки. "Так, діти травмувалися, але травми могли бути набагато складнішими при такому серйозному лобовому зіткненні", - підкреслив він.

Нагадаємо, у жовтні на трасі у Миколаївській області сталося зіткнення автомобілів Mercedes Vito, в якому знаходилися шість осіб, і Fiat Qubo з водієм і пасажиром. В результаті аварії одна людина загинула, ще семеро травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram