ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за добу сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

У результаті обстрілу загинув мирний житель і поранено одного військовослужбовця.

Бойовики за добу сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосовуючи гранатомети різних систем, озброєння БМП, великокаліберні кулемети й іншу стрілецьку зброю.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики двічі обстріляли ЗСУ біля Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

П'ять обстрілів зафіксовано в районі відповідальності угруповання "Схід": у районі населеного пункту Березове - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; біля Водяного з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; тричі неподалік Мар'їнки - з підствольних гранатометів, озброєння БМП-1, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У четвер, 18 грудня, в результаті обстрілу одного військовослужбовця поранено. Крім цього, в Мар'їнці в результаті обстрілу бойовиків зі стрілецької зброї загинув цивільний житель.

З початку поточної доби окупаційні війська вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, 18 грудня Тристороння контактна група в Мінську не домовилася про нове перемир'я на Донбасі й продовжила старе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram