ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернополі винуватець смертельної ДТП на інвалідному візку втік з реанімації і виїхав за кордон

Чоловіка оголосили в міжнародний розшук.

Поліція Тернопільської області оголосила в розшук 23-річного жителя Тернопільського району, винуватця ДТП, в якій одна людина загинула, семеро з травмами потрапили до лікарні.

Про це інформує пресслужба обласної поліції.

Фото: ГУНП у Тернопільській області
 

Згідно з повідомленням, 11 грудня на об'їзній дорозі Тернополя поблизу с. В. Глибочок Арсен Будій, керуючи автомобілем Dacia Logan, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в рейсовий автобус.

Унаслідок удару 54-річна жінка, яка сиділа поруч з водієм, вилетіла через переднє скло, а потім потрапила під переднє колесо автобуса. Врятувати її не вдалося.

Травми отримав і водій іномарки. Його госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Медики заявили, що чоловік у важкому стані і залишати лікувальний заклад небезпечно для його життя. Лікарі надали довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ або СІЗО. Як результат, поліцейські не могли доставити підозрюваного до суду для обрання запобіжного заходу.

Проте 15 грудня підозрюваний у супроводі двох колег і бабусі покинув будівлю лікарні на інвалідному візку.

Оперативники з'ясували, що підозрюваний разом з родичами перетнув державний кордон у пункті пропуску "Грушів" у бік Польщі, а потім з матір'ю пересів у таксі марки Volkswagen і продовжив рух у невідомому напрямку.

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе перебування підозрюваного на території Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram