ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області у двір підприємців кинули гранату, підозрюваного піймали (оновлено)

Вибух пошкодив два автомобілі.

У Київській області у селі Велика Салтанівка невідомий кинув гранату у двір будинку приватних підприємців. Вибух пошкодив дві машини, повідомили на сторінці обласної поліції у Facebook.

"О пів на п'яту ранку у с. Велика Салтанівка у дворі приватного будинку стався вибух. Господиня дому відразу звернулася в поліцію", - уточнили правоохоронці.

НП обійшлася без потерпілих. Поліція вирішує питання про правову кваліфікацію злочину.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Оновлення 17:11. Пізніше поліція повідомила, що за фактом події було розпочато провадження у ч.2 ст.194 Кримінального кодексу - умисне пошкодження майна.

Підозрюваного вже затримали бійці КОРДу і оперативники. Це 46-річний житель Києва, який раніше неодноразово мав проблеми із законом за вчинення тяжких злочинів.

Він кілька років працював на будівництві у Васильківському районі і вирішив, що з ним не розрахувалися. Чоловік вимагав грошей у підприємця, а коли аргументи закінчилися - кинув гранату РГД у двір.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Нагадаємо, у Києві на вулиці Олеся Гончара близько 23:00 21 листопада стався вибух у під'їзді житлового будинку. Ніхто не постраждав, але всередині пошкодилося внутрішнє оздоблення.

Також у жовтні в центрі Києва біля житлового будинку вибухнула граната, в результаті чого загинули дві людини. Один з них - ветеран АТО Віктор Дегтярьов. Другим загиблим виявився охоронець офісної будівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram