ГоловнаСуспільствоЖиття

Дитячий омбудсман Кулеба розповів про стан постраждалих у ДТП

Усі залишилися живі і почуваються вже значно краще.

Дитячий омбудсман Кулеба розповів про стан постраждалих у ДТП
Фото: kievvlast.com.ua

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба розповів про стан постраждалих в аварії 24 листопада.

За його словами, усі вони залишилися живі і почуваються вже значно краще, передає Інтерфакс-Україна.

"Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі і почуваються вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я турбувався зі самого початку, була надана вся необхідна допомога, він уже через тиждень після аварії повернувся до роботи", - сказав Кулеба.

Кулеба зазначив, що в його молодшого сина є деякі пошкодження кісток і зараз він уже відновлюється вдома. Найбільше постраждав старший син Кулеби, який досі в лікарні і ще потребує лікування.

"Лікарі кажуть, що, незважаючи на позитивну динаміку, його одужання і подальша реабілітація - це тривалий процес", - розповів він.

Дитячий омбудсман зазначив, що сам він фізично почувається вже краще, але "пошкоджені ребра щодня нагадують про цю страшну подію".

Нагадаємо, уповноважений з прав дитини Микола Кулеба разом із двома синами 24 листопада потрапив в аварію. На записах ДТП видно, що Кулеба спробував перетнути жваву трасу на червоне світло і підставив автомобіль під удар праворуч. У результаті зіткнення мікроавтобуса і автомобіля постраждали чотири людини, серед яких Микола Кулеба і двоє синів - 19 і 10 років, а також водій мікроавтобуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram