ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали жінку за напад на поліцейського

Її спільник розпорошив газ в обличчя поліцейському і втік.

У Києві затримали жінку за напад на поліцейського
Фото: 112

У Києві на залізничному вокзалі правоохоронці затримали жінку, яка напала на поліцейського. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

Поліцейський спільно з нацгвардійцями в приміщенні вокзалу зупинили підозрілу групу осіб для перевірки. Під час спілкування правоохоронці запропонували громадянам пройти до відділку поліції для встановлення особистих даних.

Однак у відповідь вони почали конфліктувати й агресивно поводитися. Жінка кинулася на поліцейського і вдарила його кілька разів невідомим предметом у голову, а її знайомий розпорошив газ в обличчя поліцейського.

Правоохоронцям удалося затримати жінку, проте її спільник встиг втекти. Затриманою виявилася 31-річна мешканка Закарпатської області, раніше судима за крадіжки.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантці підозри й обрання запобіжного заходу. Їй загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Києві на Троєщині п'яний чоловік побив патрульну поліцейську і зламав їй нагрудну камеру. Зловмисника затримали, ним виявився 29-річний раніше не судимий місцевий житель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram