ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі через пожежу в приватному будинку загинуло двоє людей

Загинула 75-річна жінка та її 41-річний син.

У Запоріжжі в результаті пожежі в приватному будинку загинула 75-річна жінка та її 41-річний син. Про це повідомляє пресцентр ДСНС Запорізької області. 

Фото: zp.dsns.gov.ua

14 грудня о 13:20 в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного будинку на Водонапірному провулку Комунарського району Запоріжжя.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що в житловому будинку горять меблі, домашні речі та перекриття загальною площею 80 кв. м. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла двох людей без ознак життя.

Ними виявилися 75-річна господиня будинку і її 41-річний син.

Фото: zp.dsns.gov.ua
Фото: zp.dsns.gov.ua

Відзначають, що о 14:40 рятувальники локалізували пожежу, а о 16:00 - повністю ліквідували, розібрали та пролили конструкції для запобігання повторного загоряння.

Від ДСНС залучили 4 одиниці техніки та 15 осіб особового складу. Причину пожежі встановлюють. За фактом події відповідні органи проводять розслідування.

Нагадаємо, в листопаді в одній із квартир Запоріжжя знайшли мертвою сім'ю з трьох людей. 

У Дніпровський відділ надійшло повідомлення від жінки, що її сестра з суботи не виходить на зв'язок. Після цього поліція і заявниця виявили в квартирі тіло жінки 1961 року народження, тіло чоловіка 1959 року народження, а також їхнього сина 1994 року народження.

Тіла подружжя були знайдені з тілесними ушкодженнями, а їхнього сина - повішеним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram