ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області знайшли мертвим 15-річного хлопця, який зник 22 листопада

Ознак насильницької смерті на тілі неповнолітнього не виявлено.

У Тернопільській області знайшли мертвим 15-річного хлопця, який зник 22 листопада
Фото: 112.ua

У Тернопільській області знайшли мертвим 15-річного Віктора Груб'яка, який пропав 22 листопада цього року. Тіло хлопця знайшли мисливці в полі між селами Вівся і Золота Слобода Козівського району.

Як повідомляє пресслужба обласної поліції, хлопець був родом із села Золота Слобода. Він пішов з дому 21 листопада, а востаннє його бачили вночі 22 листопада біля будинку культури сусіднього села Вівся. Весь цей час поліцейські вели пошуки зниклого.

"У ході поверхового огляду на тілі неповнолітнього ознак насильницької смерті поліцейські не виявили. Правоохоронці припускають, що хлопець, повертаючись додому, ймовірно, заблукав і пішов у напрямку Козівського цукрового заводу", - повідомляють у поліції.

Остаточна причина смерті неповнолітнього буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, судово-медична експертиза остаточно спростувала первинну версію слідства про те, що знайденого на залізничних коліях у Прилуках 14-річного Дениса Чаленка міг збити поїзд. Підліток помер через відкриту черепно-мозкову травму й ушкодження мозку, проте на тілі не виявили ушкоджень від ударів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram