ГоловнаСуспільствоЖиття

Ще одну журналістку російського НТВ не пустили в Україну

Жінку затримали в аеропорту "Бориспіль".

Ще одну журналістку російського НТВ не пустили в Україну
Фото: https://dpsu.gov.ua/

Прикордонники затримали в аеропорту "Бориспіль" журналістку російського телеканалу НТВ, яка раніше відвідувала Крим з порушенням українського законодавства. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

"Жінка прибула в Україну рейсом зі Стамбула. Як з'ясувалося, вона працює журналістом одного з російських телеканалів і висвітлює соціальні теми", - йдеться в повідомленні.

Під час прикордонного контролю росіянка стверджувала, що на тимчасово окупованих територіях України ніколи не була. Однак перевіривши інформацію, українські прикордонники встановили незаконний візит до Криму.

Згодом росіянка це підтвердила.

За порушення вимог Закону України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" журналістці відмовили в перетині кордону і заборонили в'їзд в Україну на 3 роки.

Нагадаємо, вчора прикордонники не пустили в Україну російського журналіста, який також представляв телеканал НТВ. Напередодні російські пропагандисти телеканалу "Зірка" похвалилися репортажем з Майдану Незалежності. Однак виявилося, що громадяни РФ перетнули кордон як звичайні іноземці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram