ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області ввели спецоперацію "Сирена" для затримання чоловіка, який стріляв у поліцію

Зловмисник кинув машину з боєприпасами і втік.

У Київській області ввели спецоперацію "Сирена" для затримання чоловіка, який стріляв у поліцію
Фото: kv.npu.gov.ua

У п'яти районах Київської області ввели оперативний план "Сирена" для затримання злочинця, який 11 грудня обстріляв машину патрульної поліції. Його авто знайшли покинутим, усередині виявили 30 патронів калібру 5,45 мм, повідомили в пресслужбі обласної поліції.

"Після стрілянини чоловік відразу сховався у себе у дворі з високим парканом. Потім він зі зброєю сів в авто Opel Vivaro, непомітно виїхав на іншу вулицю з протилежного боку двору", - повідомили правоохоронці.

У будинку зловмисника поліція вилучила два мобільні телефони, пістолет системи "Наган", 25 патронів різного калібру і ніж. На подвір'ї знайшли гільзи 12 калібру.

Фото: kv.npu.gov.ua

Фото: kv.npu.gov.ua

Щодо чоловіка відкрили два провадження за статтею про хуліганство і посягання на життя правоохоронця.

Нагадаємо, в Яготині Київської області зловмисник обстріляв автомобіль патрульної поліції, яка прибула на виклик через неправильне паркування. Патруль приїхав до місця події, однак автомобіліст-порушник раптово відкрив вогонь з рушниці, після чого сховався у дворі свого будинку. В результаті стрілянини було пошкоджено поліцейську машину, самі правоохоронці поранень не отримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram