ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні бойових дій на Донбасі поранено двох українських військових

Супротивник за добу десять разів відкривав вогонь.

У зоні бойових дій на Донбасі поранено двох українських військових
Фото: стоп-кадр видео

У зоні бойових дій у Луганській і Донецькій областях супротивник відкривав вогонь десять разів, поранено двох українських військових. Обстріли велися з забороненої Мінськими домовленостями зброї, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Так, російсько-окупаційні війська вели обстріл біля Новомихайлівки (з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї), неподалік Павлополя (з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів), біля Лебединського та Авдіївки (з СПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї), неподалік Мар'їнки (з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів).

Ще п'ять обстрілів були зафіксовані в районі ОТГ "Північ".

"Двічі біля Зайцевого - з ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; біля Кримського і двічі біля Травневого - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - уточнили в міністерстві.

З початку доби 12 грудня і станом на 7-му ранку окупанти вогневої активності не вели.

Нагадаємо, 9 грудня на зустрічі президентів Франції, Німеччини, України та Росії домовилися про встановлення повного та всеосяжного припинення вогню до кінця цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram