ГоловнаСуспільствоЖиття

У трьох областях України зберігаються проблеми з опаленням

У Світловодську не підключені до опалення 3 житлові будинки й один навчальний заклад.

У трьох областях України зберігаються проблеми з опаленням
Фото: depositphotos/LCalek

В Україні зберігаються проблеми з опаленням у Запорізькій, Кіровоградській і Полтавській областях. Про це у фейсбуці повідомило Міністерство регіонального розвитку.

На 11 грудня опалювальний сезон повністю почався в 21 області та Києві. Однак у Світловодську Кіровоградської області збільшилася кількість неопалюваних будівель до чотирьох. Загалом проблеми з опаленням спостерігаються в таких областях:

  • у Запорізькій області - у Василівському районі не опалюється 1 навчальний заклад. Навчальний процес призупинено. Орієнтовний термін підключення - 15.12.2019;
  • у Кіровоградській області - в м. Світловодськ неопалюються 3 житлові будинки та 1 навчальний заклад. Орієнтовний термін підключення - 11.12.2019;
  • у Полтавській області - в Решетилівському районі не опалюються 2 навчальні заклади. Орієнтовний термін підключення - 17.12.2019.

Фото: Мінрегіон

Нагадаємо, наприкінці листопада в Світловодську прорвало трубопровід внутрішньобудинкових і дворових мереж централізованого теплопостачання, через що без опалення залишилося близько 13 тисяч людей.

26 листопада повідомляли, що в Світловодську почали відновлювати теплопостачання в мікрорайонах і окремих будинках.

2 грудня президент Зеленський анонсував зниження тарифів на опалення майже удвічі на наступну зиму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram