ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед військових ЗСУ не було.

За добу бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"Противник обстрілював позиції ООС із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази обстріляли позиції ЗСУ: біля Лебединського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі неподалік Павлополя – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Широкиного – з автоматичних гранатометів

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 7 ворожих обстрілів: неподалік Майорська – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Кіндрашівської Нової – зі стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно; біля Шумів – з РПГ та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Луганського – з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1 та станкових протитанкових гранатометів; поблизу Катеринівки і Новолуганського – з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

"Втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не було", - зазначили у штабі. 

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський раніше заявив, що розведення військ на Донбасі може розтягнутися на 6-8 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram