ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі у вівторок

Втрат серед ЗСУ не було.

Бойовики шість разів відкривали вогонь на Донбасі у вівторок
Фото: Макс Левин

З початку поточної доби російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил в фейсбуці.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Три обстріли позицій українських захисників зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а також три - в районі відповідальності угруповання "Схід".

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

"Російські окупаційні війська не залишають спроб дискредитувати Україну в очах світової спільноти. Так, сьогодні, противник з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї вів провокаційний вогонь в безпосередній близькості від кордонів ділянки розведення №1, сподіваючись на якусь помилку військовослужбовців Об'єднаних сил.

На ділянках розведення №2 і №3 тривають заходи з дотримання режиму тиші. Обстановка залишається стабільною", - додали в штабі.

Відзначається, що перевезення населення між відновленим мостом і пропускним пунктом "Станиця Луганська" здійснюється автобусом (20 рейсів) і двома електромобілями (15 рейсів).

Нагадаємо, раніше штаб ООС зафіксував у Станиці Луганській представників окупаційних військ, які видавали себе за спостерігачів СЦКК (Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram