ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні буде до +4, без істотних опадів

Дощі та мокрий сніг будуть тільки в Карпатах.

В Україні буде до +4, без істотних опадів
Фото: karachidigest.com

В Україні 11 грудня середня денна температура буде близько +3, опади очікуються лише в Карпатських горах.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, в Києві буде +1...+3, хмарно з проясненнями, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-західний.

На заході України хмарно з проясненнями, туман, вітер до 3-8 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+3 градуси.

У Карпатах уночі невеликий дощ і мокрий сніг, удень невеликий дощ, температура вночі 0...-5 градусів, удень +2...-3 градуси. У Моршині сухо, температура вночі 0...-2 градуси, вдень 0...+2 градуси. У Трускавці без істотних опадів, температура вночі 0...-2 градуси, вдень 0...+2 градуси. У Сваляві невеликий дощ, температура вночі 0...+2 градуси, удень +2...+4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі та вранці туман, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+5 градусів.

У центрі України хмарно, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+5 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі та вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі та вдень -2...+5 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, туман вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+6 градусів; в Одеській області вдень до +9 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі та вранці туман, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +4...+9 градусів.

Нагадаємо, за осінь 2019 року в Києві зафіксовано 9 температурних рекордів. Середня температура повітря цієї осені становила 10,5 градуса тепла, це на 2,5 градуса вище за кліматичну норму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram