ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція встановила двох підозрюваних у справі про пожежу в одеському коледжі

Імен наразі не називають.

Поліція встановила двох підозрюваних у справі про пожежу в одеському коледжі
Фото: dumskaya.net

Поліція встановила двох підозрюваних у справі про пожежу в Одеському коледжі економіки, права і готельно-ресторанного бізнесу. Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в Одеській області Сергій Шайхет під час брифінгу в суботу, передає Інтерфакс-Україна.

"За результатами проведених слідчих дій готується повідомлення про підозри двом особам. У найкоротші терміни вони будуть скеровані в прокуратуру Одеської області і після узгодження повідомлені самим підозрюваним. Однак це тільки попередні результати. Під час подальшого розслідування підозрюваних може стати більше", - заявив Шайхет.

Він також зазначив, що наразі правоохоронці допитали понад 150 осіб, призначено понад два десятки судових експертиз.

Починаючи з 5 грудня, безперервно триває огляд місця події.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в середу вранці на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. Повідомлялося, що пожежа могла виникнути через проблеми з проводкою, яку не замінювали з 1966 року.

У момент виникнення пожежі в навчальному закладі було 35 викладачів і 176 студентів.

Станом на 7 грудня встановлено особи трьох з п'яти загиблих під час пожежі: 16-річної Ксенії Бабенко, викладачки математики та інформатики 43-річної Анни Бортюк, секретарки коледжу 56-річної Марини Коваль.

10 осіб перебувають у лікарнях, доля 11 людей залишається невідомою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram