ГоловнаСуспільствоЖиття

У Дніпрі поліцейським офіцерам громади вручили 31 службовий автомобіль

У Дніпрі Олександр Фацевич передав новим поліцейським офіцерам громад службові автомобілі.

У Дніпрі поліцейським офіцерам громади вручили 31 службовий автомобіль
Фото: npu.gov.ua

У Дніпрі 31 поліцейському офіцеру громади вручили нові службові автомобілі Renault Duster. Про це повідомляє пресцентр Національної поліції.

Кожен поліцейський офіцер громади пройшов тримісячний поглиблений курс підготовки. Крім фахівців Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, їх учили спеціалісти зі США, які акцентували на вмінні взаємодіяти з людьми.

Зазначають, що завтра відбудеться випуск поліцейських офіцерів громад для Кіровоградської області. "Наступний крок - це Черкаська, Харківська, Львівська, Рівненська й інші області, поки проєкт не охопить усю країну".

Начальник ГУНП у Дніпропетровській області Володимир Огурченко привітав поліцейських офіцерів громади із закінченням навчання та побажав успіхів у подальшій роботі.

Фото: npu.gov.ua

"Керівництво Головного управління розуміє всю відповідальність, яка покладена на вас як на представників поліції на місцях. Ми, зі свого боку, готові надати вам усю необхідну підтримку і допомогу", - зазначив він.

Нагадаємо, Національна поліція 21 листопада провела тендер на закупівлю автомобілів Opel Astrа і Renault Duster.

Закупівлю розбили на два лоти: 409 автомобілів Opel Astra за 241,5 млн гривень і 413 машин Renault Duster за 241,7 млн гривень. Автомобілі будуть призначені для поліцейських у сільській місцевості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram