ГоловнаСуспільствоЖиття

Рада має намір змінити закон про фізкультуру і спорт

За ухвалення законопроєкту за основу проголосували 279 народних депутатів.

Рада має намір змінити закон про фізкультуру і спорт
Фото: sport.ua

Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт №2077 про внесення змін до закону про фізичну культуру і спорт, що стосуються діяльності Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту. Про це повідомляє "Інтерфакс Україна".

За прийняття законопроєкту за основу проголосували 279 народних депутатів.

Документ передбачає доповнити чинний закон "Про фізичну культуру і спорт" новими нормами, що стосуються, перш за все, діяльності Спортивної студентської спілки України та Української федерації учнівського спорту.

Зокрема, згідно з цим доповненням, Спортивна студентська спілка України і Українська федерація учнівського спорту зможуть представляти Україну в міжнародних спортивних організаціях, на всесвітніх універсіадах і гімназіадах, інших міжнародних спортивних змаганнях, організовувати і проводити на території України всеукраїнські та міжнародні спортивні заходи, а також отримувати фінансову підтримку з держбюджету як громадські організації фізкультурно-спортивної спрямованості відповідно до закону.

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, Верховна Рада прийняла в другому читанні і в цілому законопроєкт №0858 про протидію земельному рейдерству.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram