ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області 9-річний хлопчик підпалив п'ять будівель у своєму селі

Дитина перебуває на обліку в лікаря-невропатолога.

У Харківській області 9-річний хлопчик підпалив п'ять будівель у своєму селі
Иллюстративное фото
Фото: izvestiaur

У Харківській області в селі Соболівка Куп'янського району 9-річний хлопчик вчинив п'ять підпалів нежитлових будівель на території приватних домоволодінь. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції.

"Упродовж двох тижнів на території села Соболівка Куп'янського району сталося п'ять пожеж у господарських будівлях на території приватних домоволодінь", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили, що до скоєння правопорушень причетний 9-річний житель цього села. Як з'ясувалося, дитина перебуває на обліку в лікаря-невропатолога.

Поліцейські склали стосовно матері дитини адмінпротокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направили його для подальшого розгляду до суду.

Для прийняття додаткових заходів виховного характеру, надання допомоги фахівцями - інформацію направлено до служби у справах дітей Куп'янської райдержадміністрації та навчального закладу.

Нагадаємо, в трьох районах Києва в ніч на 14 листопада невідомі підпалили магазини "Молоко від фермера". Перше загоряння сталося в Дніпровському районі на вул. Бучми.

Займання сталося після того, як троє невідомих облили магазин гасом і підпалили. Через кілька хвилин після цього пожежа почалася в магазині "Молоко від фермера" на вул. Олени Теліги. Охоронцям вдалося загасити вогонь ще до прибуття пожежників.

Третє, найсильніше займання сталося на Петропавлівській Борщагівці. З магазину вогонь перекинувся на сусідні МАФи, в результаті майже повністю згоріли десять торгових точок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram