ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі сім разів порушили режим тиші

Втрат з боку Операції об'єднаних сил немає.

За добу на Донбасі сім разів порушили режим тиші
Фото: 24tv.ua

За добу 3 грудня збройні формування Росії сім разів порушили режим припинення вогню в зоні бойових дій на Донбасі, використовуючи в тому числі гранатомети і великокаліберні кулемети. Про це повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

Два обстріли зі стрілецької зброї відбулися біля Старогнатівки; один з великокаліберних кулеметів - біля Красногорівки; ще один з гранатометів різних систем, кулеметів та іншої зброї - біля Лебединського.

Біля Кримського вогонь вівся з підствольних гранатометів і стрілецької зброї; біля Новолуганського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поруч з Луганським - з СПГ і великокаліберних кулеметів.

Втрат у лавах Операції об'єднаних сил не зафіксовано.

"З початку доби 4 грудня російські окупаційні війська двічі обстрілювали наші позиції. Біля Новолуганського ворог вів вогонь з автоматичних і ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, в районі Широкиного застосував великокаліберні кулемети. Втрат з нашого боку немає", - повідомили в Міністерстві оборони.

Нагадаємо, у вечірньому зведенні від 3 грудня йшлося про два обстріли. Тож протягом вечора окупанти порушили режим припинення вогню ще п'ять разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram