ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області учні розпорошили газ у школі

15 дітей поскаржилися на погане самопочуття.

У місті Буча Київської області двоє учнів під час словесної перепалки на перерві в школі розпорошили газові балончики. На погане самопочуття поскаржилися 15 учнів, повідомили на сторінці обласної поліції в Facebook.

Усіх їх доправили до лікарні, у деяких дітей діагностували опіки очей, але госпіталізації вони не потребували.

"Адміністрація школи звільнила 3-й поверх, де відбулося розпорошення, дітей перевели навчатися в класи на нижніх поверхах, евакуації не проводили, навчальний процес не припиняли", - додали правоохоронці.

Поліція встановила, що газові балончики "Терен-4" в школу принесли учні 9-го класу. Їх через інтернет купив старший товариш школярів.

Балончики купив старший товариш учнів
Фото: facebook.com/pol.kyivregion
Балончики купив старший товариш учнів

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 - умисне легке тілесне ушкодження.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Нагадаємо, 10 вересня в одній з черкаських шкіл учень у їдальні розпорошив газ з балончика. 20 дітей були госпіталізовані в обласну дитячу лікарню, навчальний процес припиняли.

Через три дні в Мукачеві Закарпатської області сталося масове отруєння дітей у школі, троє дітей потрапили в реанімацію. За попередньою інформацією поліції, діти отруїлися газом з балончика. За свідченнями, які надали поліції в школі, діти відчули різкий запах, після чого їм стало погано. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram