ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко відзвітував про реконструкцію спортивних об'єктів у Києві

Київ із кожним роком приймає все більше спортивних подій світового рівня.

Кличко відзвітував про реконструкцію спортивних об'єктів у Києві

Столична влада продовжує оновлювати спортивні об’єкти та будувати нові. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив журналістам під час звіту про результати роботи міської влади у 2019 році.

«Ми відкрили після реконструкції стадіон «Русанівець». Завтра, 4 грудня, відкриваємо оновлений легкоатлетичний манеж на Березняках. Я вам хочу сказати: такої бази для підготовки спортсменів не має жодне місто України. Завершуються роботи з капітального ремонту басейну на вулиці Бастіонній. Невдовзі відкриємо оновлені спортивні школи «РИНГ» і «Атлант». Розпочали роботи з реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Райдужній», - наголосив мер столиці. 

Кличко підкреслив, що Київ з кожним роком приймає все більше спортивних подій світового рівня. 

«У нас відбувся мотофестиваль «Moto open Fest». Чемпіонат Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій з півмарафону. Чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». І також Київ вже розпочав підготовку до Чемпіонату світу з міні-футболу, господарем якого місто стане 2021 року», - сказав Віталій Кличко.

Нагадаємо, Віталій Кличко назвав Київ найкращим містом у Європі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram