ГоловнаСуспільствоЖиття

Грабіжників київського відділення "Ощадбанку" затримали (оновлено)

Це 39-річний іноземець і 33-річний киянин.

Грабіжників київського відділення "Ощадбанку" затримали (оновлено)
Фото: espreso.tv

У неділю зранку правоохоронці затримали зловмисників, які напередодні підірвали і пограбували відділення "Ощадбанку" в Києві. Про це повідомив голова правління банку Андрій Пишний на своїй сторінці у фейсбук.

"Кілька годин тому поліція затримала осіб, підозрюваних у пограбуванні та підриві відділення "Ощадбанку". Менше доби знадобилося поліції для того, щоб не тільки встановити, але й затримати підозрюваних, вилучивши необхідні докази", - написав він.

Пишний подякував співробітникам Дніпровського управління поліції та Головного управління поліції в Києві за оперативну та професійну роботу.

Офіційних коментарів від правоохоронців наразі немає.

Оновлення 14:45. Підозрюваними в підриві та пограбуванні київського відділення "Ощадбанку" виявилися 39-річний іноземець і 33-річний киянин. Про це повідомили в Нацполіції.

"У результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочину. Це - 39-річний іноземець і 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання підозрюваних поліцейські вилучили речові докази - автомобіль, інструменти і частину грошей.

Кримінальні провадження відкриті за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим оголосили про підозру у вчиненні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу.

Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, двоє невідомих підірвали відділення "Ощадбанку" в Дніпровському районі столиці в ніч на 30 листопада. Скляна вітрина вилетіла назовні, вибуховою хвилею уламки віднесло метрів на 20. У відділенні впала на підлогу стеля. Люди не постраждали.

В "Ощадбанку" повідомили, що грабіжники вкрали близько 250 тис. гривень. Збитки від пошкоджень оцінюють у мільйони гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram