ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат немає

Противник обстрілював позиції ООС із гранатометів, зі стрілецької зброї та з РПГ.

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат немає
Фото: стоп-кадр видео

За минулу добу збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали. Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"28 листопада збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно", - сказано в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" НЗФ здійснили 4 обстріли: неподалік Новолуганського і Шумів - з РПГ, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї; біля Троїцького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Майорська - з гранатометів і стрілецької зброї.

П'ять ворожих обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів, поблизу Березового - зі стрілецької зброї, біля Красногорівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів, у районі Мар'їнки - з РПГ, підствольних гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Водяного, що на Приазов'ї - зі станкових протитанкових гранатометів.

"Учора, 28 листопада, втрат у результаті обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано. Із початку цього періоду російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає", - зазначили у штабі.

Нагадаємо, 28 листопада на Донбасі набули чинності спрощені правила перетину лінії розмежування для громадян із дітьми. Крім того, спрощено процедуру переміщення товарів через КПВВ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram