ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі відбулося 8 обстрілів

Втрат серед українських військових немає.

За добу на Донбасі відбулося 8 обстрілів
Фото: Стоп-кадр видео Анатолия Степанова

За добу 25 листопада супротивник 8 разів порушував режим припинення вогню на Донбасі. Бойових втрат і поранень серед військових операції Об'єднаних сил не зафіксували, але під час прогулянки зі своєю дитиною було поранено мирну мешканку.

За даними на сторінці штабу ООС у Facebook, окупаційні війська відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, різних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив два обстріли - біля Старогнатівки (зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів) і Мар'їнки (зі стрілецької зброї). 6 обстрілів російські окупаційні війська здійснили в районі "Північ": двічі неподалік Луганського (з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і кулеметів), біля Троїцького (з СПГ, кулеметів і іншої стрілецької зброї); неподалік Кримського і біля Новолуганського і Зайцевого", - уточнили в штабі ООС.

З початку доби 26 листопада і станом на 7 годину ранку супротивник вогонь не відкривав.

Нагадаємо, за 24 листопада озброєні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил унаслідок обстрілів не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram