ГоловнаСуспільствоПодії

Екснардеп Луценко: під час викрадення Вербицького координатор тітушок розмовляв з майбутнім "слугою народу"

Він опублікував фото матеріалів кримінального розслідування.

Екснардеп Луценко: під час викрадення Вербицького координатор тітушок розмовляв з майбутнім "слугою народу"
Сергей Литвиненко
Фото: facebook.com/profile.php?id=100037535435594

Колишній народний депутат Ігор Луценко опублікував матеріали кримінального провадження про своє викрадення й убивство Юрія Вербицького під час Революції гідності в січні 2014 року.

У документах йдеться про те, що нинішній депутат від "Слуги народу" Сергій Литвиненко з 19 по 22 січня (викрадення відбулося в ніч проти 21 січня) 24 рази говорив по телефону з якимось Щинкіним, який є фігурантом цього кримінального розслідування. Знімки документів Луценко опублікував на своїй сторінці у Facebook.

За словами Луценка, Литвиненко був керівником одного зі спиртзаводів, контрольованих, за його інформацією, Олексієм Чеботарьовим, який фінансував тітушок, підозрюваних у причетності до викрадення Вербицького і Луценка.

"Так от, під час цього злочину такий собі Щинкін, права рука Чеботарьова в найделікатніших завданнях, 24 рази розмовляв із Литвиненком. Приблизно так само активно Щинкін наярював тітушкам із групи безпосередніх викрадачів", - повідомив Луценко.

Фото: facebook.com/igor.lutsenko

Нагадаємо, Ігоря Луценка і Юрія Вербицького викрали з приміщення Олександрівської лікарні в ніч проти 21 січня. Просто з кабінету лікаря їх вивезли за місто, катували, били, а тоді викинули в лісі під Києвом у різних місцях. Ігореві Луценку вдалося врятуватися, а Юрія Вербицького знайшли мертвим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram