ГоловнаСуспільствоВійна

Ніч на Донбасі минула без обстрілів

За добу 21 листопада противник відкривав вогонь шість разів.

Ніч на Донбасі минула без обстрілів
Фото: ЄвроМайдан – EuroMaydan

З початку доби 22 листопада і станом на 7-му ранку в зоні Операції об'єднаних сил на Донбасі не було жодного обстрілу.

За минулу добу противник відкривав вогонь шість разів, у тому числі із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Зокрема, обстріли велися з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Крім того, зафіксовано вогонь із ПТРК.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" здійснено чотири обстріли: двічі біля Водяного (з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-1, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої зброї); неподалік Невельського (з великокаліберних кулеметів); поруч із Красногорівкою (зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї)", - уточнили в штабі ООС.

Крім того, два обстріли відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме біля Шумів (з протитанкового ракетного комплексу) і Кондрашевки-Нової (з підствольних гранатометів).

Нагадаємо, що в результаті цих обстрілів 21 листопада бойові поранення отримали троє українських військових. Також цього дня на ділянці розведення військ №3 в районі Богданівки-Петрівського почався демонтаж фортифікаційних споруд та інших об'єктів військового призначення. Розібрано два бліндажі і вилучено три вибухонебезпечні предмети.

На інших ділянках розведення, тобто неподалік Станиці Луганської і Золотого, проводилися роботи з упорядкування територій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram