ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 3 рази порушили "тишу" на Донбасі, поранено 6 українських військових

Окупанти проігнорували запити на "тишу" для надання допомоги.

Бойовики 3 рази порушили "тишу" на Донбасі, поранено 6 українських військових
Фото: ПДМШ

Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу поранення отримали 6 військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

"Противник обстріляв позиції наших підрозділів з озброєння БМП, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - йдеться в вечірньому зведенні штабу в фейсбуці.

Два обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Березового і біля Талаківки. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях Об'єднаних сил неподалік Гладосового.

"У той час, як Україна усіма можливими дипломатичними шляхами намагається досягти миру, російські окупанти цинічно порушують будь-які домовленості. Так, українська сторона на одній з ділянок сьогодні двічі просила "тишу" для надання допомоги пораненим. Збройні формування Російської Федерації давали на це згоду, але підступно продовжували вести вогонь з автоматичних гранатометів", - відзначають у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу 19 листопада сталося 11 обстрілів позицій українських військових, втрат не було.

Також повідомлялося, що окупанти влаштували 10 підривів на ділянці відведення військ біля Петровського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram