ГоловнаСуспільствоПодії

Помер жорстоко побитий у Києві ветеран АТО Ігор Панов

"Хан" помер у реанімації від отриманих травм.

Помер жорстоко побитий у Києві ветеран АТО Ігор Панов
Игорь Панов, позывной "Хан"
Фото: facebook.com/Тетяна Руденька

У Києві помер ветеран бойових дій на Донбасі Ігор Панов ("Хан"), якого 9 листопада жорстоко побили в під'їзді житлового будинку.

Про це повідомила волонтерка Тетяна Руденька у фейсбуці.

"Біль... Хана не стало. Похорон/поминки будемо організовувати ми, товариші по службі 90-го бату, волонтери, друзі! З дозволу всіх, хто допомагав на порятунок Хана, ми використаємо ці кошти на поховання. Хто хоче допомогти: 4149629383767209, Грубенюк. Усе, що залишиться, буде передано Віталію Баранову і буде направлено на пам'ятник! Коли відбудеться поховання - повідомлю, як дізнаюся. Друже, в пам'яті залишиться твоя широка і добра посмішка... І як ти востаннє стиснув мені руку в реанімації... Спочивай з Богом", - написала вона.

Нагадаємо, в ніч на 10 листопада в під'їзді власного будинку в Києві на сходах між поверхами був знайдений ветеран АТО, боєць 90-го батальйону Ігор Панов, позивний "Хан", і його дружина Оксана Кавецька. Обоє були непритомні і сильно побиті. Подружжя госпіталізували, воно перебувало в комі, на апаратах штучної вентиляції. Повідомляли, що "Хан" був у критичному стані, його дружина - у стабільно тяжкому.

За даними поліції, в нападі на "Хана" підозрюють пасинка та його друга 1989 і 1990 років народження. Хлопці завдали подружжю тілесні ушкоджень й утекли. Пізніше правоохоронці затримали обох.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram