ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі з початку доби 4 рази порушили режим припинення вогню

Бойових втрат з української сторони не зафіксовано.

На Донбасі з початку доби 4 рази порушили режим припинення вогню
Фото: EPA/UPG

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі з початку доби 19 листопада окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню. Зокрема, противник вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Три обстріли відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", повідомили на сторінці Операції Об'єднаних сил у facebook

"Біля Кримського - з ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; біля Південного - з ручних і станкових протитанкових гранатометів; неподалік Новотошківського - з ручних протитанкових гранатометів", - уточнили в штабі.

Ще один обстріл був у районі відповідальності ОТУ "Схід", де противник з автоматичних гранатометів вів вогонь по позиціях ООС в районі Гнутового.

За цю добу бойових втрат серед українських військових не зафіксували.

У штабі ООС також уточнили, що на ділянці розведення військ у Станиці Луганській завершили процес фарбування металоконструкцій мосту.

На ділянці розведення в Золотому триває демонтаж фортифікаційних споруд. У зоні відведення військ в районі н. п. Петрівське і Богданівка триває розмінування.

Нагадаємо, штаб Операції Об'єднаних сил попередньо підтвердив бойове поранення військового, отримане 17 листопада неподалік Сизого Луганської області.

Раніше повідомлялося, що російські війська атакували позиції 46-ї десантно-штурмової бригади біля села Сизе під Луганськом з території Російської Федерації. Один військовослужбовець отримав важкі поранення в результаті прицільно скинутої з безпілотного літального апарату гранати. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram