ГоловнаСуспільствоПодії

У військовій частині у Львівській області виникла пожежа, загинув офіцер

Ще один офіцер перебуває в лікарні з опіками.

Сьогодні, 19 листопада, в селі Старичі Яворівського району Львівської області в одному з приміщень військової частини виникла пожежа. Споруда згоріла повністю, на місці виявили тіло загиблого офіцера, ще один отримав опіки. Про це повідомляють у фейсбуці Сухопутних військ ЗС України.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Займання виникло близько 5-ї ранку в приміщенні військової частини.

Фото: ДСНС

"У результаті загоряння будівлі загинув офіцер, ще один отримав травми і з опіками був оперативно доставлений у центральну районну лікарню міста Новояворівськ", - сказано в повідомленні.

Ресурс ZAXID.NET повідомляє, що на момент прибуття першого підрозділу рятувальників будівля була повністю охоплена вогнем. Пожежу загасили о 8-й ранку, приміщення повністю згоріло.

Потерпілий - чоловік 1978 року народження отримав термічний опік спини й обох рук. Його госпіталізовано в Новояворівську лікарню, його стан оцінюють як середньої тяжкості.

Пожежа виникла не в казармах. Імовірною попередньою причиною пожежі є коротке замикання. Людей у приміщенні, де виникла пожежа, практично не було, крім офіцерів, які несли службу, тому евакуацію не проводили. Загиблий - офіцер 1975 року народження.

Фото: ДСНС

Причини загоряння встановлюють.

Нагадаємо, увечері 17 листопада в цеху Авдіївського коксохімічного заводу сталася пожежа. Загиблих і постраждалих немає, але технологічний процес цеху довелося тимчасово призупинити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram