ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція заплатила мільйон за опитування про рівень довіри до себе

Опитування проводив Центр стратегічного розвитку територій.

Поліція заплатила мільйон за опитування про рівень довіри до себе
Фото: mvs.gov.ua

Національна поліція України 11 листопада оплатила ТОВ "Центр стратегічного розвитку територій" послуги опитування громадської думки вартістю 998 тис. грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі "Прозорро" і пошуково-аналітичній системі ".007".

У вересні фірмі за результатами тендеру замовили опитування громадської думки про рівень довіри населення до поліції. До 18 жовтня вона мала розробити програму, методологію і маршрут опитування, скласти, протестувати і надрукувати анкети, провести 15 тис. особистих інтерв'ю повнолітніх осіб в обласних центрах і Києві. Результатом були проміжний підсумково-аналітичний звіт по областях і Києву й узагальнений звіт.

Анкета включала 79 питань. Дослідження не охоплювало тимчасово окупованих територій, а також закладів охорони здоров'я, військових частин і кримінально-виконавчих установ.

Ціна угоди принаймні вдвічі нижча від очікуваної вартості закупівлі у 2,24 млн грн.

Дорожчими конкурентами на дуже активних торгах були ВГО "Передові правові ініціативи", ТОВ "Форсервіс ЮА Сейлз", ТОВ "Соціологічне агентство "Фама", ГО "Центр "Соціальний моніторинг", ДВНЗ "Університет банківської справи" і ТОВ "Інфо Сапієнс" .

Засновниками Центру стратегічного розвитку територій з Мелітополя є Сергій Левченко, Олексій Фокарді, Іван Жокін, Андрій Лось і Андрій Орлов. Фірму заснувала ГС "Асоціація малого та середнього бізнесу України" спільно з ТОВ "ССК-Інжиніринг" Левченка, Фокарді, Жокіна, Ігоря Кастіна, Володимира Корнієнка та Катерини Боровикової.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram