ГоловнаСуспільствоПодії

ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі взяли під охорону через зрив опалювального сезону

У цих містах досі не розпочався опалювальний сезон.

ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі взяли під охорону через зрив опалювального сезону
Фото: Нацполиция

Поліція взяла під охорону ТЕЦ в Новояворівську та Новому Роздолі на Львівщині - в містах, де досі не почався опалювальний сезон. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Львівської області.

Всього на об'єктах виставлено десять постів, де цілодобово несуть службу співробітники Управління поліції охорони у Львівській області. Поліцейські забезпечують охорону майна, а також публічну безпеку на територіях і навколо ТЕЦ.

Нагадаємо, 13 листопада через зрив опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі, до Львівської області приїжджав прем'єр Олексій Гончарук.

За інформацією глави уряду, ці два міста виявилися не готовими до подання тепла: в трубах немає води, гідравлічні випробування влітку не проводилися, працівники ТЕЦ не отримують зарплату вже майже пів року.

17 листопада повідомлялося, що в місті Новий Розділ виникли проблеми і з електрикою. Там сталася аварія на трансформаторній підстанції, в результаті чого в місті деякі вулиці перевели на погодинну подачу світла: кілька годин електрика є в одному районі, потім кілька годин - в іншому.

У 2018 році Новояворівську та Новороздільську ТЕЦ, які належать братам Дубневичам, заарештували і віддали під тимчасове управління Нацагентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram