ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в магазині напали на охоронця, потерпілий у реанімації

Трьох зловмисників уже затримали.

У Києві в магазині напали на охоронця, потерпілий у реанімації
Фото: Скриншот видео

У Києві компанія п'яних молодих людей напала на охоронця продовольчого магазину на вул. Ярославській. Чоловіка били, доки він не знепритомнів. Потерпілого госпіталізували, лікарі оцінюють його стан як стабільно важкий.

Трьох зловмисників уже затримали, їм загрожує до десяти років позбавлення волі, повідомили на сторінці поліції Києва в Facebook.

"Чоловік перебував на робочому місці, коли до нього почала чіплятися компанія нетверезих молодих людей, серед яких була одна дівчина. Один зі зловмисників ударив охоронця по обличчю, після чого разом з двома своїми товаришами били його, поки чоловік не впав на підлогу непритомний", - повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Затримані раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Їм оголосили про підозру в заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, суд обрав їм запобіжний захід у вигляді арешту.

Нагадаємо, в квітні 2019 року в результаті нападу в супермаркеті помер чоловік. У нього виник словесний конфлікт з іншим покупцем, після чого зав'язалася бійка. Нападник ударив його в голову, наступного дня чоловік помер. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram