ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні ООС загинув військовий 14-ї ОМБр Артем Соколов (оновлено)

У нього вистрілив ворожий снайпер.

У зоні ООС загинув військовий 14-ї ОМБр Артем Соколов (оновлено)
Фото: Макс Левин

У суботу, 16 листопада, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого загинув український військовий. Про це повідомили в штабі ООС.

"Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно", - йдеться в ранковому зведенні.

Крім того, зафіксовано вогневу активність ворожих снайперів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили сім обстрілів: біля Старогнатівки, Гнутового, тричі біля Невельського, неподалік Мар'їнки, біля Павлополя.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано вісім ворожих обстрілів: неподалік Майорська, двічі біля Луганського, неподалік Новолуганського та Попасної, поблизу Зайцевого, двічі в районі Кримського.

Оновлення 17:00. У зоні проведення операції Об'єднаних сил в Луганській області в суботу, 16 листопада, від смертельного кульового поранення, завданого снайпером найманців РФ, загинув Артем Соколов, передає Цензор.НЕТ.

Він служив у 14-й окремій механізованій бригаді. Соколов уродженець Київської області. Йому було 32 роки.

Фото: https://censor.net.ua/

Нагадаємо, у п'ятницю на Донбасі сталося 13 обстрілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram