ГоловнаСуспільствоПодії

У Білій Церкві за 50 секунд пограбували магазин хутра на 130 тис. грн

Затримано одного з двох грабіжників.

У Білій Церкві за 50 секунд пограбували магазин хутра на 130 тис. грн
Фото: https://www.facebook.com/pol.kyivregion/

Поліція затримала чоловіка, який пограбував магазин хутра в Білій Церкві на 130 тисяч гривень. Про це інформує місцева поліція.

"О 5:40 ранку в поліцію подзвонив випадковий перехожий, який повідомив, що невідомі пошкодили двері і увірвалися в місцевий магазин хутра. Зловмисникам вистачило 50 секунд, щоб забрати товар", - йдеться в повідомленні.

За словами власників магазину, викрадено 12 шуб вартістю понад 130 тисяч гривень.

Завдяки камерам вуличного відеоспостереження «Безпечне місто» вдалося встановити, що злодії рухалися на автомобілі Mitsubishi в напрямку столиці.

Пізніше одного із зловмисників з шубами затримали неподалік від його місця проживання. Ним виявився 43-річний житель Києва, який в минулому вже мав проблеми з законом за аналогічні злочини.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Другого співучасника злочину розшукують.

Нагадаємо, в Харкові поліцейський побив чоловіка і вкрав у нього золотий ланцюжок. Зловмисником виявився 23-річний співробітник відділу поліції в метрополітені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram