ГоловнаСуспільствоВійна

13 обстрілів відбулося на Донбасі в п'ятницю, одного військового травмовано

Бойовики вели вогонь з важкої артилерії.

13 обстрілів відбулося на Донбасі в п'ятницю, одного військового травмовано
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У п'ятницю, 15 листопада, окупанти на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав бойову травму.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили шість обстрілів: близько Черненка - з СПГ, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, двічі біля Зайцевого - зі стрілецької зброї, мінометів калібру 120 мм і автоматичних гранатометів, поблизу Лебединського та Березового - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, неподалік Новогнатівки - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано сім ворожих обстрілів: двічі неподалік Майорська - з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, близько Новотошківського - з мінометів калібру 82 мм, гармат БМП-2, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля Луганського - з станкових протитанкових гранатометів, два рази неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Хутора Вільного - з протитанкових гранатометів.

Нагадаємо, в четвер на Донбасі сталося 15 обстрілів, в результаті чого загинув солдат 14-ї ОМБР імені князя Романа Великого Юрій Хомик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram